fbpx

Voor bedrijfspanden

Snelle en onafhankelijke schadecheck

Benieuwd of uw bedrijfspand in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Voor bedrijfspanden

Wij hebben ervaring met schadetrajecten van grote opslagloodsen tot kleine kantoorruimtes. Door deze ervaring weten wij precies waar wij moeten kijken tijdens de schade-opname van uw pand. Wij zorgen ervoor dat alle schades aan uw pand worden meegenomen. Wij nemen het gehele proces van u over. Onze deskundige medewerkers kunnen goed onderbouwen waarom een schade wél aardbevingsschade is tijdens de schade-opname met de schade-expert. Dit zorgt voor een maximale en rechtvaardige compensatie.

De schade-opname van een bedrijfspand is op aanwijs. Dat betekent dat alle schades moeten worden aangewezen. Eigenaren van een bedrijfspand hebben vaak niet alle aanwezige schades inzichtelijk, daardoor worden er helaas veel schades gemist. Bij grote panden kunnen opnames ook meerdere dagen duren. Loket Bevingsschade zal het gehele traject van u overnemen waardoor er geen schades worden gemist en u niet aanwezig hoeft te zijn tijdens de schadeopname.

Waarom Loket Bevingsschade?

Loket Bevingsschade ondersteunt woningeigenaren, VvE’s, bedrijven en vastgoedbeleggers bij schade als gevolg van de gaswinning in Groningen. Het valt ons op dat veel mijnbouwschades in Groningen worden gemist tijdens schade-opnames. Ook zijn veel eigenaren vaak niet op de hoogte van de snel veranderende regelgeving. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle aardbevingsschades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen, tijdens de schade-opname, maar ook in het ingewikkelde natraject.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken. Omdat er twee schadeprocedures mogelijk zijn adviseren wij u wat het beste past bij uw gebouw en schadebeeld.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de mijnbouwschade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen tijdens de schade-opname. Loop geen schadevergoeding mis door gemiste schades.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld. In overleg met de eigenaar kunnen wij indien gewenst een zienswijze of bezwaar opstellen.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of uw bedrijfspand in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.