fbpx

Twijfels over uw schaderapport?

Ontvang een vrijblijvende scan van uw schaderapport.

Heeft u onlangs een schaderapport ontvangen en bent u niet tevreden met de beoordeling of de schadecalculatie? Maakt u zich zorgen over de nauwkeurigheid ervan? Wij hebben de oplossing voor u. Laat een expert een scan uitvoeren om te beoordelen of het zinvol is om een zienswijze of bezwaar in te dienen.

Liever gebeld worden?

Stap 1:
Upload uw schaderapport

In deze eerste stap nodigen we u uit om uw schaderapport bij ons in te dienen. Als u niet tevreden bent met de beoordeling of calculatie van de schade in uw rapport, of als u gewoon extra zekerheid wilt, kunt u hier uw document uploaden.

Stap 2:
Controle schaderapport

Ons team van professionals zal uw schaderapport grondig bekijken. We beoordelen of er onderdelen zijn gemist of onjuist beoordeeld. Dit doen we kosteloos en binnen vijf werkdagen ontvangt u onze bevindingen.

Stap 3:
Bespreking vervolgstappen

Na ontvangst van onze bevindingen gaan we samen met u in overleg. In deze derde stap bespreken we hoe we uw dossier verder kunnen aanpakken. We bieden advies en mogelijke vervolgstappen om uw situatie te verbeteren.

Stap 4:
Zienswijze indienen

Als een zienswijze zinvol en de juiste keuze voor uw dossier blijkt te zijn, stellen wij de zienswijze voor het schaderapport op en dienen deze in. De kosten voor de zienswijze zijn niet voor de eigenaar, maar voor het IMG.

Twijfels over uw Schaderapport?
Laat een scan uitvoeren.

Scan Schaderapport

Wat vinden onze klanten?