fbpx

Voor beleggers

Snelle en onafhankelijke schadecheck

Benieuwd of uw beleggingspand in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Voor beleggers

Wanneer u (professioneel) belegt in vastgoed kan het aanmelden van al uw beleggingen een grote opgave zijn. Wanneer wij een schadetraject voor u opstarten, nemen wij u alle werkzaamheden uit handen en zorgen we ervoor dat alle schades aan uw pand worden meegenomen. Ook onderhouden wij het contact met uw huurders voor het inplannen van de schade-opname(s), geven wij antwoorden op eventuele vragen en wijzen wij uw huurders erop dat zij ook in aanmerking komen voor een overlastvergoeding.

Wanneer er wordt belegd vanuit een B.V., wordt de aanvraag ingediend via eHerkenning. Normaal gesproken brengt dit extra kosten met zich mee. Wanneer u Loket Bevingsschade inschakelt voor uw schademelding is dit echter niet van toepassing.

Onze deskundige medewerkers kunnen goed onderbouwen waarom een schade wél aardbevingsschade is tijdens de schade-opname met de schade-expert. Dit zorgt voor maximaal resultaat, waar u overigens ook recht op heeft.

Waarom Loket Bevingsschade?

Wij werken al vele jaren met vastgoed in het aardbevingsgebied. Daarom hebben wij al talloze schades aan woningen ontdekt, gemeld en succesvol afgehandeld voor de eigenaar. Het valt ons op dat veel schades worden gemist tijdens schade-opnames. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de schade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of uw beleggingspand in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*