fbpx

Voor verenigingen van eigenaren

Snelle en onafhankelijke schadecheck

Benieuwd of de VVE van uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Voor vereniging van eigenaren

Loket Bevingsschade maakt van een complexe situatie, een makkelijke situatie. Heeft u schade in de gezamenlijke ruimtes van uw complex? In de trapopgang? Aan de buitenkant van uw pand? Aan uw balkon? Aardbevingsschade die zich buiten uw appartement bevindt, moet worden aangemeld via de vve.

Een schade-opname die is ingediend via de VvE is op aanwijzing. U dient dus zelf de schades aan te wijzen. Daardoor worden er helaas veel schades gemist, bijvoorbeeld doordat er niet de juiste materialen aanwezig zijn. Loket Bevingsschade zal het gehele traject van u overnemen waardoor er geen schades worden gemist en u niet aanwezig hoeft te zijn tijdens de schadeopname.

Is uw vve niet actief? Dit is geen probleem. Met toestemming van alle eigenaren binnen de vve, kunnen we alsnog een schademelding voor de vve doen.

Waarom Loket Bevingsschade?

Loket Bevingsschade ondersteunt woningeigenaren, VvE’s, bedrijven en vastgoedbeleggers bij schade als gevolg van de gaswinning in Groningen. Het valt ons op dat veel mijnbouwschades in Groningen worden gemist tijdens schade-opnames. Ook zijn veel eigenaren vaak niet op de hoogte van de snel veranderende regelgeving. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle aardbevingsschades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen, tijdens de schade-opname, maar ook in het ingewikkelde natraject.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken. Omdat er twee schadeprocedures mogelijk zijn adviseren wij u wat het beste past bij uw gebouw en schadebeeld.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de mijnbouwschade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen tijdens de schade-opname. Loop geen schadevergoeding mis door gemiste schades.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld. In overleg met de eigenaar kunnen wij indien gewenst een zienswijze of bezwaar opstellen.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of de VvE van uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.