fbpx

Voor verenigingen van eigenaren

Snelle en onafhankelijke schadecheck

Benieuwd of de VVE van uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Voor vereniging van eigenaren

Loket Bevingsschade maakt van een complexe situatie, een makkelijke situatie. Heeft u schade in de gezamenlijke ruimtes van uw complex? In de trapopgang? Aan de buitenkant van uw pand? Aan uw balkon? Aardbevingsschade die zich buiten uw woning bevindt, moet worden aangemeld via de VvE.

Een schade-opname die is ingediend via de VvE is op aanwijzing. U dient dus zelf de schades aan te wijzen. Daardoor worden er helaas veel schades gemist, bijvoorbeeld doordat er niet de juiste materialen aanwezig zijn.

Ook voor VvE’s geldt dat de aanvraag moet worden ingediend via eHerkenning, hier komen extra kosten bij kijken. Wanneer u echter Loket Bevingsschade de opdracht geeft is dit niet van toepassing.

Is uw VVE niet actief? Dit is geen probleem. Met toestemming van alle eigenaren binnen de VVE, kunnen we alsnog een schademelding voor de VVE doen.

Waarom Loket Bevingsschade?

Wij werken al vele jaren met vastgoed in het aardbevingsgebied. Daarom hebben wij al talloze schades aan woningen ontdekt, gemeld en succesvol afgehandeld voor de eigenaar. Het valt ons op dat veel schades worden gemist tijdens schade-opnames. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de schade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of de VvE van uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*