fbpx

Vooropname

Snelle en onafhankelijke
schadecheck

Benieuwd of uw woning of gebouw in aanmerking komt voor een schadevergoeding via vooropname? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Vooropname

Wilt u uw pand gaan verbouwen of renoveren? Het IMG heeft vaak lange wachttijden waardoor ze niet voor de verbouwing langs kunnen komen. Laat ons een vooropname doen! Zo loopt u geen schadevergoeding mis én loopt uw verbouwing geen onnodige vertraging op.

Bij het vastleggen van de schades voor de verbouwing is het essentieel dat deze op een goede manier worden vastgelegd. Wij hebben gevallen meegemaakt waarbij eigenaren zelf foto’s maakten en deze niet werden meegenomen in het rapport omdat de foto’s te onduidelijk waren. Wanneer u een vooropname door ons laat doen zorgen wij ervoor dat de schades op de juiste manier worden vastgelegd. Loket Bevingsschade heeft al veel succesvolle schadeaanvragen afgehandeld op basis van een vooropname.

Waarom Loket Bevingsschade?

Loket Bevingsschade ondersteunt woningeigenaren, VvE’s, bedrijven en vastgoedbeleggers bij schade als gevolg van de gaswinning in Groningen. Het valt ons op dat veel mijnbouwschades in Groningen worden gemist tijdens schade-opnames. Ook zijn veel eigenaren vaak niet op de hoogte van de snel veranderende regelgeving. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle aardbevingsschades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen, tijdens de schade-opname, maar ook in het ingewikkelde natraject.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken. Omdat er twee schadeprocedures mogelijk zijn adviseren wij u wat het beste past bij uw gebouw en schadebeeld.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de mijnbouwschade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen tijdens de schade-opname. Loop geen schadevergoeding mis door gemiste schades.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld. In overleg met de eigenaar kunnen wij indien gewenst een zienswijze of bezwaar opstellen.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of uw bedrijfspand in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.