fbpx

Vooropname

Snelle en onafhankelijke
schadecheck

Benieuwd of uw woning of gebouw in aanmerking komt voor een schadevergoeding via vooropname? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Vooropname

Wilt u uw pand gaan verbouwen of renoveren maar kan de IMG niet meer op tijd langskomen om de schades op te nemen? Laat ons een vooropname doen!

Indien u voor deze optie kiest, komen wij bij u langs om foto’s te maken van de schades voordat u gaat verbouwen of renoveren. Dit doen wij volgens de richtlijnen van het IMG. Wij zorgen ervoor dat het duidelijk te herkennen is waar en in welk vertrek de schades zich bevinden.

Buiten de foto’s om maken wij ook één filmpje waarbij alle schades zichtbaar zijn zodat het voor de deskundige van het IMG nog duidelijker wordt om de schades te plaatsen. Naast de foto’s en de video worden er ook belangrijke gegevens genoteerd over de schades. Zo zijn alle gegevens duidelijk voor het IMG en kunt u gaan verbouwen of renoveren.

De opname zal na deze verbouwing alsnog gaan plaatsvinden. Wij lopen met de deskundige door het pand heen met de destijds gemaakte foto’s, video en bijbehorende informatie. Op basis van die gegevens gaat de deskundige bekijken of hij de schades kan plaatsen. Zodra hij kan plaatsen waar de schades hebben gezeten, neemt de deskundige onze foto’s mee in het rapport en zal er beoordeeld worden of de schades zijn ontstaan door gaswinning.

Waarom Loket Bevingsschade?

Wij werken al vele jaren met vastgoed in het aardbevingsgebied. Daarom hebben wij al talloze schades aan woningen ontdekt, gemeld en succesvol afgehandeld voor de eigenaar. Het valt ons op dat veel schades worden gemist tijdens schade-opnames. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de schade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of uw woning of gebouw in aanmerking komt voor een schadevergoeding via vooropname?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*