fbpx

Voor woningeigenaren

Snelle en onafhankelijke
schadecheck

Benieuwd of uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Voor woningeigenaren

Door onze ervaring weten wij precies waar wij moeten kijken tijdens de schade-opname bij uw woning. Uit ervaring weten wij dat er veel schades worden gemist tijdens de schade-opname, waardoor u als eigenaar niet krijgt waar u recht op heeft; schadevergoeding voor de schade aan uw woning. Loket Bevingsschade zorgt ervoor dat alle schades worden meegenomen. Wij nemen het gehele proces van u over. Onze deskundige medewerkers kunnen goed onderbouwen waarom een schade wél aardbevingsschade is tijdens de schade-opname met de schade-expert. Dit zorgt voor maximaal resultaat, waar u overigens ook recht op heeft.

Waarom Loket Bevingsschade?

Wij werken al vele jaren met vastgoed in het aardbevingsgebied. Daarom hebben wij al talloze schades aan woningen ontdekt, gemeld en succesvol afgehandeld voor de eigenaar. Het valt ons op dat veel schades worden gemist tijdens schade-opnames. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de schade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*