fbpx

Voor woningeigenaren

Snelle en onafhankelijke
schadecheck

Benieuwd of uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Doe de gratis schadecheck.

Liever gebeld worden?

Voor woningeigenaren

Uit ervaring weten wij dat er veel schades worden gemist tijdens de schadeopname, waardoor u als eigenaar niet de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Loket Bevingsschade neemt het gehele proces van u over en zorgt ervoor dat alle schades worden meegenomen, ook de kleine schades. Wij komen op voor uw belangen, tijdens de schade-opname, maar ook in het ingewikkelde natraject.

Dit zorgt voor een hoger schadebedrag, waar u overigens ook recht op heeft.

Waarom Loket Bevingsschade?

Loket Bevingsschade ondersteunt woningeigenaren, VvE’s, bedrijven en vastgoedbeleggers bij schade als gevolg van de gaswinning in Groningen. Het valt ons op dat veel mijnbouwschades in Groningen worden gemist tijdens schade-opnames. Ook zijn veel eigenaren vaak niet op de hoogte van de snel veranderende regelgeving. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle aardbevingsschades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen, tijdens de schade-opname, maar ook in het ingewikkelde natraject.

Stap 1:
Gratis schadecheck

Een deskundige medewerker van Loket Bevingsschade komt bij u langs om te kijken of er sprake is van aardbevingsschade en om de mogelijkheden te bespreken. Omdat er twee schadeprocedures mogelijk zijn adviseren wij u wat het beste past bij uw gebouw en schadebeeld.

Stap 2:
Schade-opname

Wij begeleiden de deskundige van het IMG tijdens de mijnbouwschade-opname. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle schades worden meegenomen. Wij komen op voor uw belangen tijdens de schade-opname. Loop geen schadevergoeding mis door gemiste schades.

Stap 3:
Beoordeling adviesrapport

Nadat wij het adviesrapport van het IMG hebben ontvangen, controleren wij of alle schades correct en volledig zijn beoordeeld. In overleg met de eigenaar kunnen wij indien gewenst een zienswijze of bezwaar opstellen.

Vraag een gratis schadecheck aan

Benieuwd of uw woning in aanmerking komt voor een schadevergoeding?
Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u schade?
Wij behandelen uw aanvraag!

"*" indicates required fields

Vraag gratis schadecheck aan
Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.