fbpx

Aardbevingsschade melden?
Wij behandelen uw aanvraag. Doe hier uw mijnbouwschade melding.

Aardbevingsschade melden?

Aardbevingsschade melden: hoe werkt dit?

Wij begeleiden uw mijnbouwschade aanvraag van A tot Z en nemen u alle werk uit handen.

Stap 1:
Aardbevingsschade melden

Heeft u schade, of denkt u dat u schade heeft? Dat kunt u onderstaand aangeven. Onze experts controleren uw foto's en kunnen op afstand bekijken of u in aanmerking komt voor aardbevingsschade.

Stap 2:
Expert komt langs

Als u in aanmerking komt sturen wij een mijnbouwschade expert langs die uw huis controleert op kleine en grote scheuren, die veroorzaakt zijn door aardbevingen.

Stap 3:
No Cure, No Pay

Binnen ca. 26 weken weet u hoeveel u mijnbouwschade vergoed krijgt. Krijgt u niets vergoed? Dan is onze service volledig kosteloos. Indien er schade uitgekeerd wordt vanuit het IMG dan rekent Loket Bevingsschade een commissie van 15% over de totale vergoeding.

Waarom Loket Bevingsschade?

Wij werken al vele jaren met vastgoed in het aardbevingsgebied. Daarom hebben wij al talloze bevingsschades aan woningen ontdekt, gemeld en succesvol afgehandeld voor de eigenaar. Het valt ons op dat veel mijnbouwschades in groningen worden gemist tijdens bevingsschade opnames. De medewerkers van Loket Bevingsschade weten precies waar zij op moeten letten en zorgen ervoor dat alle aardbevingsschades worden meegenomen.

Wat vinden onze klanten?

Loket Bevingsschade
4.7
Based on 54 reviews
powered by Google
falcon3falcon3
09:54 05 Jan 23
Hierbij kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met de afhandeling door Loket Bevingsschade . Zij hebben alles voor mij uit handen genomen. Was ook erg blij met de deskundige begeleiding met de taxatie inspecteur. Ik heb het volledig aan jullie over kunnen laten . De bemiddelings kosten waren het meer dan waard.Henk Lommert
Erik OortwijnErik Oortwijn
19:25 04 Jan 23
Goede ervaring. De experts van het loket bevingsschade hebben de schade goed vastgesteld en er voor gezorgd dat deze ook volledig is uitgekeerd. Ook bij het tweede pand hebben ze dit voor mekaar gekregen. En dit alles zonder dat ik iets hoefde te organiseren of te begeleiden.
H.J. PastoorH.J. Pastoor
13:17 23 Dec 22
we hebben heel veel lof voor de medewerkers vanhet Loket Bevingschade. na een eerlijke opna me met foto. sdie wij keurig op de mail kregen konden wij ons vinden, na onze goedkeuring is alles perfect en snel zonder problemen afgerondps het waren prettige mensen die het onderzoek hier gedaan hebben .fam H J Pastoor
Dirk PieningDirk Piening
12:16 23 Dec 22
Mijn aanvraag is heel goed afgehandeld. De afspraak was snel gemaakt en de mensen waren keurig op tijd. Het rapport was zeer duidelijk met goede foto's en duidelijke aantekeningen van de scheuren. Ik zou jullie dan ook aanbevelen bij anderen.
Regina B.Regina B.
18:42 22 Dec 22
De keuze voor Loket Bevingsschade baseerde ik op de informatie van de website. Deze was duidelijk zonder overbodige franje en loze beloften. De inspanningen, zowel bij de inspectie van de schade aan mijn woning als bij de indiening van het rapport met de bevindingen waren gedegen en succesvol. Loket Bevingsschade heeft mijn vertrouwen niet beschaamd en hun werk verdient lof en waardering.
js_loader

Veelgestelde vragen

Loket Bevingsschade voert binnen 3 werkdagen na uw aanvraag een vrijblijvende schadecheck bij u uit. Wij brengen de schades volledig in kaart en geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Uw aarbevingsschade melden was nog nooit zo makkelijk!

Wij gaan uw aardbevingsschade melden  bij Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG). Het IMG stuurt een schade-expert naar uw pand om de schade op te nemen. Deze schade-opname wordt begeleid door een van onze deskundige medewerkers.

Na de schade-opname maakt de schade-expert van het IMG een adviesrapport op. Daarin staan alle schades beschreven, evenals het advies voor de reparatie en de daarbij horende schadevergoeding. Dit rapport evalueert u samen met een medewerker van Loket Bevingsschade.

Wanneer alle mijnbouwschades correct in het rapport zijn opgenomen geven wij akkoord aan het IMG, waarna er een besluitbrief volgt. De schadevergoeding zal binnen 14 dagen bij u op de rekening worden bijgeschreven.

Nee, Loket Bevingsschade is een intermediair. Wij begeleiden, ontzorgen en adviseren klanten met het schadetraject van het Instituut Mijnbouwschade Groningen. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een schademelding in te dienen bij het IMG. Hier vindt u 10 tips die u kunt gebruiken bij het indienen van uw schademelding bij het IMG.

Het Instituut Mijnbouwschade hanteert geen herstelplicht. Dit houdt in dat u niet verplicht bent om de schades te herstellen na ontvangst van de schadevergoeding. Uiteraard kunnen wij u wel begeleiden en adviseren bij het herstellen van de schades.

Loket Bevingsschade rekent een commissie van 15% over de totale vergoeding. Onze dienst is op basis van ‘No Cure, No Pay’. Wij zetten dus altijd ons beste beentje voor tijdens en na de schade-opname. Uw schademelding zonder zorgen dus!

Het schaderapport wordt door onze deskundigen gecontroleerd. Wanneer de werkelijke schade niet juist wordt gepresenteerd in het rapport vragen wij in overleg met u een zienswijze aan. Middels de zienswijze geven we te kennen dat niet alle schades juist in het rapport zijn opgenomen, en aan de hand hiervan zal het IMG het rapport herzien.

Mogelijke schades aan de buitengevels, balkon en gemeenschappelijke ruimtes van uw appartement kunnen alleen via de VvE worden aangevraagd. Wanneer er een schadevergoeding wordt toegekend aan de VvE, komt u ook in aanmerking voor een deel van het schadebedrag.

Tijdens een schade-opname komt een expert in opdracht van het Instituut Mijnbouwschade Groningen de schades opnemen. Wij begeleiden deze expert zodat alle schades aan uw woning of pand worden meegenomen.

U hoeft niet bij de schade-opname aanwezig te zijn.

De wettelijke termijn waarbinnen het IMG een besluit moet nemen is 15 maanden. De meeste schademeldingen worden binnen 6 maanden afgehandeld.

Wij bieden onze diensten aan op basis van No Cure, No Pay. Dit betekent dat onze diensten gratis zijn wanneer u geen schadevergoeding krijgt toegekend.